18 Mart 2016 Cuma 13:08
Van'da Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. Yılı Programı

Muradiye ilçesinde, Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle sabah namazında düzenlenen anma programında vatandaşlara çorba ve üzüm hoşafı ikram edildi.

Yavuzselim Mahallesi Camisinde yapılan etkinlikte AK Parti Muradiye Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Yay tarafından hazırlanan çorba ve üzüm hoşafı, namaz sonrası davetlilere ve vatandaşlara ikram edildi.

İkramın ardından şehit ve gaziler için Yasin okunan program, ilahilerin okunmasıyla devam etti.

İlçe Müftüsü Selim Duman, yaptığı konuşmada, Çanakkale Zaferi'nin 101. yılı nedeniyle şehitlere karşı görevlerini yerine getirmek ve halkın konuya olan duyarlılığını artırmak amacıyla, tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçelerinde de program düzenlediklerini söyledi.

Duman, "Bugün sabah namazının ardından 81 il, 957 ilçede anma programı düzenlenecekti. Şehitlerimizi bir kez daha anıyor ve Allah’tan rahmet diliyoruz. Özellikle Ankara’da terör saldırılarında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız başta olmak üzere, Bedir'den Çanakkale'ye, Çanakkale'den bugüne kadar, vatan, namus ve mukaddesat uğruna şehit olan tüm aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ve şehitler için duaların okunmasıyla son buldu.

Son Güncelleme: 18.03.2016 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.