05 Şubat 2016 Cuma 16:08
Van'da Suriyeli Sığınmacılar Sevgi Evlerine Yerleştirildi

AK Parti Van İl Başkanlığı Yönetim Kurulundaki kadın üyelerin girişimleriyle Suriyeli 8 aile, sevgi evlerine yerleştirildi.

AK Partili kadınlar, geçen hafta ülkelerindeki savaştan kaçarak Van'a sığınan ve Şemsibey Mahallesi'nde barakalarda yaşam mücadelesi veren mağdur aileleri ziyaret etti.

Suriyeli ailelerin gıda ve barınma ihtiyaçları taleplerini alarak çözüm aşamasında çalışma başlatan AK Partili kadınlar, İl Başkanı Zahir Soğanda'dan destek istedi.

AK Partili kadınlar, başlattıkları yardım kampanyası sayesinde ilk etapta sığınmacıların gıda ve yakacak ihtiyaçlarını giderdi.

Tek odalı harabe evler ile çadırlarda yaşam mücadelesi veren 35 Suriyeli'nin barınma sorunu, sevgi evlerine yerleştirilmeleriyle çözüme kavuşturuldu.

Son Güncelleme: 05.02.2016 22:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.