19 Şubat 2016 Cuma 17:43
Van'daki Yol Yatırımları

 Van Büyükşehir Belediyesi'nin geçtiğimiz yıl sorumluluk bölgesindeki 6 bin kilometre yol ağının yüzde 20'sinde çalışma yaptığı bildirildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, geçen yıl mahalle ve ilçelerdeki yollarda stabilize, iyileştirme, genişletme, köprü ve menfez çalışması yapıldığı belirtildi.

İmkanlar dahilinde 492 kilometre sathi kaplama, 141 kilometre de sıcak asfalt yapıldığını kaydedilen açıklamada, "İlimizde 639 kilometre stabilize, iyileştirme ve genişletme, 34 menfez, 9 istinat duvarı, 2 köprü yapımı, 4 köprü ve menfez onarımı, 6 bin 900 metrekare kilitli parke ve kaldırım çalışması yapılmıştır. Yol çalışmaları için 2015 yılında 130 milyon lira yatırım yapılmıştır. Karla mücadele için 20, bu çalışmalarda kullanılmak üzere alınan araçlar da 22 milyon lira harcanmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Van'daki Yol Yatırımları

Van'daki Yol Yatırımları

Van'daki Yol Yatırımları

Van'daki Yol Yatırımları

Son Güncelleme: 20.02.2016 16:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.