05 Mart 2016 Cumartesi 11:28
Van'ın 'Akıllı Hastanesi' 13 Mart'ta Açılıyor

 Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Heybet Semur, Van Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları ve Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Hastanesinin 13 Mart'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılacağı törenle açılacağını söyledi.
Hastaneyle ilgili bilgiler veren Genel Sekreter Semur, hastanenin bu hafta itibariyle hasta kabulüne başladığını belirtti.

Semur, "Hastanemizin eksikleri önümüzdeki günlerde tamamlanacak. 13 Mart'ta da açılışı gerçekleşecek. Açılışa Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve kabinedeki birkaç bakan katılacak. Bu açılışta sadece Özalp ve Muradiye gibi ilçe hastaneleriyle birçok sağlık yatırımı hizmete açılacak" diye konuştu.

Semur'un konuşmasının ardından söz alan VGC Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, kentin ortak menfaati için gazetecilerin önemli bir misyon yüklendiğini bu anlamda kamu hastaneleriyle de yakın diyalog kurmak istediklerini belirtti.

Van'daki yerel gazetelerin durumu ve taleplerini de değerlendiren Sevinç, yerel gazetelerin desteklenmesi gerektiğini söyledi.

Ziyarete VGC Başkan Yardımcısı Yusuf İdiz, Genel Sekreter Ömer Aytaç Aykaç ve yönetim kurulu üyesi Şükrü Akyüz ile Yılmaz Tekin katıldı.

Son Güncelleme: 05.03.2016 22:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.