28 Temmuz 2017 Cuma 18:26
Van'ın Yeni Öğretmenleri Çiçeklerle Karşılandı

 Van Milli Eğitim Müdürü Kıyasettin Kırekin, kente ataması yapılan yeni öğretmenleri çiçeklerle karşıladı.

Milli Eğitim Bakanlığınca 2017 öğretmen atamaları kapsamında ile ataması yapılan değişik branşlarda toplam bin 921 öğretmen Van'a geldi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce oluşturulan danışma masaları ve görevli personellerce karşılanan öğretmenler, gerekli işlemleri yapmak üzere İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne akın eti.

Yeni atanan öğretmenleri aileleriyle çiçeklerle karşılayan Kırekin, "Buradaki öğretmen arkadaşlarımızın, memnuniyetini görmüş olmak bizleri sevindiriyor. Van adına yapılacak her türlü güzel çalışmaların devamından yanayız. Allah hayırlı etsin. Sizin çocuklarınız bizim çocuklarımızdır. İlimize yeni atanan arkadaşlarımıza bütün işlemlerinde yardımcı oluyoruz. En kısa sürede okullarına göndereceğiz. Bir uyum programından sonra bütün öğretmenlerimizi görevleri başında görebileceğiz. Göreve yeni başlayan öğretmenlerimizin ilimizin eğitimine güç katacağına inanıyoruz. Büyük eğitim ailesine yeni katılmış meslektaşlarımızı tebrik ediyorum." diye konuştu.

 

Son Güncelleme: 28.07.2017 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.