30 Mart 2016 Çarşamba 15:53
Vanlı Genç Sanatçılar Türkiye Finalinde Boy Göstericek

Van'ın genç ses sanatçıları, Gençlik Merkezleri arası düzenlenen ses yarışmasında Türkiye finaline katılmaya hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gençlik Merkezleri arası Türk Müziği Ses Yarışması Doğu Anadolu Grup Finali, Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı.

Yarışmaya Hakkari, Elazığ, Tunceli, Erzurum, Bingöl, Muş, Ağrı, Van, Ardahan ve Iğdır gibi illerden katılan gençler, sahnede performanslarını sergilediler.

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren yarışmacılardan, "solo kız-erkek ses ve solo çalgı" dallarında Yekta Özgür Eryiğit 22-29 yaş kategorisi solo çalgıda birinci, Abdulkadir Kılınç 18-21 yaş kategorisi solo çalgıda ikinci, Nuray Alataş ise 18-21 yaş kategorisi solo seste üçüncü oldu.

Dereceye giren gençlerin 17 mayısta yapılacak Türkiye finallerine katılacağı belirtildi.

Son Güncelleme: 30.03.2016 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.