09 Nisan 2015 Perşembe 21:01
Vanlı judoculardan büyük başarı

VAN  - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı sporcuları, Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen, Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Final Müsabakalarında farklı kategorilerde şampiyon oldu.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Judo Federasyonu Aydın Kuşadası Uğur İnan Spor Salonunda düzenlediği şampiyonaya, Türkiye'nin çeşitli illerinden birçok sporcunun katıldığı bildirildi.

190 sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen şampiyonaya Van'ı temsilen katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Judo Takımı sporcularının ise farklı kategori ve kilolarda rakiplerini yenerek takım halinde Türkiye üçüncüsü olduğu belirtildi.

Müsabakalarda Ejder Toktay, Mustafa Ayhan kilolarında Türkiye birincisi, Sinan Tayyan Türkiye ikincisi, İsa Hindi'nin Türkiye üçüncüsü olduğu kaydedildi.

Son Güncelleme: 09.04.2015 21:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.