28 Ocak 2016 Perşembe 16:38
Vanlı Kayakçılardan Büyük Başarı

 Türkiye Kayak Federasyonunun 2016 yılı faaliyet programında yer alan Alp Disiplini K2 açılış yarışlarına katılan Vankayakçılar, ilk üç dereceyi elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Erzurum Palandöken Kayak Tesislerinde yapılan, Alp Disiplini K2 açılış yarışlarının, 31 ilden 308 sporcunun katılımıyla gerçekleştirildiği belirtildi.

Yarışlara 10 sporcuyla katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kayak takımı sporcularından Serap Keve, U18 kategorisinde birinciliği ve ikinciliği derecelerini elde ederken, Neçirvan Sevinç ise U21 kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Dereceye giren iki sporcunun, 8-10 Şubat'ta Erzurum'daki ikinci etap ile 17-19 Şubat'ta Uludağ'da yapılacak yarışlara katılacakları bildirildi.

Kayak Takımı Antrenörü Abdullah Kuvanç, elde ettikleri başarılardan dolayı sporcularını kutlayarak, önümüzdeki ay katılacakları yarışlardan da başarılı derecelerle dönmek istediklerini söyledi.

Son Güncelleme: 28.01.2016 19:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.