07 Mart 2016 Pazartesi 13:08
Vanlı Sporcular Hedef Büyüttü

Aydın'ın Söke ilçesinde gerçekleştirilen Muaythai müsabakalarından iki şampiyonluk ve iki Türkiye üçüncülüğüyle dönen Vanlı sporcular, Van Profesyonel Spor Kulübüziyaret etti.

Profesyonel Spor Kulübü Başkanı Abdulcebbar İyison ile bir araya gelen Türkiye Milli Takım Antrenörü Sinan Ağlar, bundan sonra Dünya, Balkan ve Avrupa Şampiyonalarında Türkiye'yi temsil edeceklerini söyledi.

Ağlar, "Biz gençlere sadece şampiyonluk değil gelecek veriyoruz. En büyük amacımız Van ve Türkiye'yi uluslararası arenalarda ve şampiyonalarda temsil etmek. Önümüzde bir dünya şampiyonası var ve biz o şampiyonadan inşallah şampiyon olarak döneceğiz" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Van Profesyonel Spor Kulübü Başkanı İyison ise sporculara başarı dileyerek ellerinden gelen desteği sunacaklarını kaydetti.

Son Güncelleme: 07.03.2016 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.