17 Şubat 2016 Çarşamba 11:58
Vanlı Sporcular Yarı Finale Yükseldi

Vanbadmintoncular, Şanlıurfa'da yapılan "Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final" müsabakalarında dereceye girerek yarı finallere katılma hakkı elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Badminton Federasyonu tarafından milli takımların altyapısını oluşturmak için organize edilen "Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Çeyrek Final" müsabakalarına Doğu ve Güneydoğu illerinden 11 il takımı katıldı.

Yapılan müsabakalar sonucunda, Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Badminton Takımı, takım halinde ikinci olarak "Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Yarı Final" müsabakalarına katılma hakkı kazandı.

Badmintoncuları makamında ağırlayan Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, takımın, yarışmalara katılarak elde ettikleri başarılarla ilin adını sürekli dile getirten takımlardan biri olduğunu ifade etti.

Çeyrek final müsabakalarında takım halinde ikinci olarak yarı finale yükselen badmintoncuları kutladığını kaydeden İnanç, "Sporcularımız müsabakalarda en güzel performanslarını sergileyerek takım halinde ikincilik derecesi ile döndüler. Kazandıkları bu güzel başarılarından dolayı il temsilcimizi, antrenörümüzü ve sporcularımızı bir kez daha kutluyor, kendilerine katılacakları yarı final müsabakalarında başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Badminton Van İl Temsilcisi Atilla Enterili ise, takım olarak başarılı sonuçlar elde ederek yarı finale çıktıklarını ve bu başarının kendilerini çok sevindirdiğini ifade etti.

Aynı performansı yarı final müsabakalarında da sergileyeceklerine inandığını aktaran Enterili, "Buradan müsabakalara katılan bütün takımlarımızı tebrik ediyor, bizlere her türlü desteği veren antrenörlerimize, il müdürlüğümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Vanlı Sporcular Yarı Finale Yükseldi

Vanlı Sporcular Yarı Finale Yükseldi

Son Güncelleme: 17.02.2016 12:05
Anahtar Kelimeler:
VanBADMİNTONYarı Final
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.