08 Aralık 2016 Perşembe 18:46
Voleybol: Ünilig Malatya'da sona erdi

Türkiye Voleybol Federasyonunca düzenlenen Ünilig Voleybol Bayanlar, Erkekler F Grubu müsabakaları Malatya'da sona erdi.

İnönü Üniversitesi BESYO Spor Salonu'ndaki müsabakalarda, Çukurova, Dicle, Fırat ve Adıyaman üniversitelerinden bayanlarda 3 takım 24 sporcu, erkeklerde de 4 takım 32 sporcu bir üst tura çıkmak için mücadele verdi.

Bayanlarda Fırat Üniversitesi, erkeklerde ise Dicle Üniversitesi takımı birinci oldu. Birinci olan takımlar 28 Şubat ve 2 Mart tarihlerinde belirlenecek yerlerde yarı final için mücadele edecek.

Dicle Üniversitesi Antrenörü Ercan Tizar, karşılaşma sonucunda yaptığı açıklamada, iki takımda gayet iyi mücadele ettiğini ve kazandıkları için mutlu olduklarını kaydetti.

Fırat Üniversitesi Antrenörü Ercan Sönmez ise bayanlarda birinci olup yarı finale gitmeye hak kazandıklarını belirterek, organizeyi yapanları ve emeği geçenleri kutladı.

Son Güncelleme: 08.12.2016 18:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.