05 Mayıs 2017 Cuma 16:29
Yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptıran kişi yakalandı

Van'da, yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptıran kişi çıkarıldığı mahkemede tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş yapıldığı bilgisi üzerine Van Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla çalışma başlattı.

Ekipler, teknik ve fiziki takibin ardından İpekyolu ilçesi Şerefiye Mahallesi Urartu Sokak'ta bulunan adrese operasyon düzenledi.

Operasyonda fuhuş yaptıkları iddiasıyla 2 yabancı uyruklu kadın ve fuhuşa aracılık ettiği ileri sürülen Nizamettin Ş. gözaltına alındı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Nizamettin Ş, "İnsan ticareti, fuhuş, fuhuşa aracılık etme, fuhuş için yer temin etme" suçlarından tutuklandı.

Yabancı uyruklu kadınlar da emniyetteki işlemlerin ardından sınırdışı edilmek üzere İl Göç İdaresi Müdürlüğü yetkililerine teslim edildi.

Son Güncelleme: 05.05.2017 17:05
Anahtar Kelimeler:
VanFuhuş Operasyonu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.