16 Haziran 2015 Salı 17:34
Yakutiye Belediyesinden Kur'an Kursu'na destek

ERZURUM   - Yakutiye Belediyesi tarafından Abdulkadir Geylani Kur'an Kursu'na destekte bulunuldu.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, eğitimin her alanda önemli olduğunu belirterek, Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı okulların fiziki şartlarını iyileştirmek için çalışmalar yürüttüklerini söyledi.

Bu anlamda okulların ihtiyaçlarına cevap verdiklerini vurgulayan Korkut, "Aynı zamanda hafızlar için de çabalarımız oldu. Eğitimin toplumumuz için öneminin farkındayız. Bu amaçla Abdulkadir Geylani Kur'an Kursu için talepler vardı. Onları memnuniyetle yerine getirdik. Halı döşemelerini yeniledik, hocalarımıza masa sandalye, kurs için dolap tedarik ettik. Kursun çevreden kaynaklanan toz ile çevre kirliliğine maruz kaldığını gördük. Bunu önlemek için kurs binası çevresini asfaltladık" diye konuştu.

Kur'an kursu yöneticisi Recep Terzi de taleplerinin karşılanmış olmasından dolayı mutlu olduklarını bildirerek, 10 resmi görevlinin hizmet yaptığı cami ve Kur'an kursu külliyesinin baştan aşağı yenilendiğini kaydetti.

Terzi, "Belediye başkanımız bazen gelir öğrencilerimizi ziyaret eder, onları dinler. İhtiyaçlarımızı görüp tamamladı. Kurs çevresi toz dumandan geçilmiyordu, pencereleri açamıyorduk. Asfalt yapıldı. Şimdi rahat nefes alabileceğiz. Katkı ve desteği için teşekkür ediyoruz, duacıyız" dedi.

Son Güncelleme: 16.06.2015 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.