02 Temmuz 2015 Perşembe 13:28
Yakutiye Gençlik Merkezinin kursları

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Yakutiye Gençlik Merkezi'nde 20 branşta kurs verdiklerini bildirdi.

Taşkesenligil, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gençlik merkezlerinin 900 metrekare alana kurulu, iki katlı bir yer olduğunu belirterek, valiliğin ve Spor Toto Teşkilatının yardımlarıyla merkez teşrifatının yapıldığını söyledi.

Erzurum'da özellikle kış aylarında 500 kişinin merkezde verimli vakit geçirdiğini anlatan Taşkesenligil, "Burada el sanatlarından işaret diline, çocuk gelişiminden ebru sanatına kadar 20 civarında kurs verilmekte. Yaklaşık 500 kursiyerimiz var. Onunla beraber on gençlik liderimiz hizmet vermektedir. Gençlik merkezlerimiz aslında birer sivil üniversite" diye konuştu.

Taşkesenligil, merkezde gençlerin kültürel, sosyal, sportif anlamda kendilerini geliştirdiğini belirterek bunu konuda önemli bir görev üstlendiklerini vurguladı.

Gençlerin sevebileceği kursa katılabileceğini anlatan Taşkesenligil, "20 kursumuz devam ediyor. Kişisel gelişime yönelik de işaret dili, çocuk gelişimi, hızlı okuma kurslarımız burada mevcut. Gençlerimiz burada birden fazla kursu alabileceği gibi alanına giren kursları da alabilir. Bütün kurslarımız uzman eğiticiler tarafından ücretsiz olarak verilmekte" diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.07.2015 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.