10 Temmuz 2015 Cuma 19:23
Yakutiye'de cadde düzenleme çalışmaları

ERZURUM  - Yakutiye Belediyesi cadde ve sokaklarda karo, bordür ve yol çalışması yapıyor. 

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ömer Nasuhi, Bilmen Mahallesi Şükrü Paşa semtinde imarlaşması tamamlanan cadde ve sokaklarda karo ve bordür döşeyerek yolları düzenledi.

Belediye Başkanı Ali Korkut, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yapılaşmayla yol ve kaldırım hizmetinin yürüdüğünü belirtti.

Çalışmaların halkın daha modern bir şehirde yaşamasını sağlamak için yapıldığını belirten Korkut, şunları söyledi:

"Yaya ve araç trafiğinin rahat akışını sağlamak için alt yapı çalışmalarımız sürüyor. Bazı bölgelerde yeni yapılaşma nedeniyle sıfırdan üretim yapılıyor. Araç trafiğine yönelik asfalt atılan alanlar sağlamlaştırılıyor. Sonra sıcak karışım yapılıyor. Kaldırımlar içinde benzer çalışmalar yürütülüyor. Yine zamanla tahribat yaşamış kaldırım ve asfalt içinde tamir veya alanın yeniden elden geçirilmesi şeklide çalışma yapılıyor. Daha iyi bir şehirde yaşıyorum duygusu için, belediye hizmetlerinin iyileştirilmesi için çaba harcıyoruz."

Yakutiye'de cadde düzenleme çalışmaları

Yakutiye'de cadde düzenleme çalışmaları

Son Güncelleme: 10.07.2015 19:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.