26 Haziran 2015 Cuma 01:02
Yakutiye'de yol çalışması

ERZURUM - Yakutiye Belediyesi, yol, kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çırçır Mahallesi Dere Sokakta yürütülen çalışmayla 1,2 kilometre uzunluğunda yol, bordür döşeme, kilit taşı ve kaldırım yapıldı.

Belediye Başkanı Ali Korkut, imarlaşmasını yeni yeni tamamlayan Dere Sokakta kaldırım, bordür, döşeme kilit taşı ve asfalt işinin 15 günde tamamlandığını belirtti.

Sokağın güzel bir görünüme de kavuştuğunu ifade eden Korkut, "Ara bağlantılarla 15 metre genişliğinde 1,2 kilometre uzunluğunda bir alanı tamamlamak üzereyiz. BU çalışmaya en çok ev hanımları sevinecek. Çünkü daha önce toz nedeniyle rahatlıkla camlarını açamayan kadınlar, artık evlerinin pencerelerini açabilecek. Her biten çalışma bizim için bir sorunun çözülmesi, insanımıza yapılan hizmetin göstergesidir. Bu bağlamda çok sayıda insanımızı rahatsız eden bir bölgeyi iyileştirmiş olduk" dedi.

Son Güncelleme: 26.06.2015 01:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.