23 Haziran 2015 Salı 17:21
Yakutiye'te altyapı çalışmaları

ERZURUM - Yakutiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçenin belli noktalarında karo, bordür, asfalt ve kaldırım çalışması yapıyor.

Şükrü Paşa, Kurtderesi ve Hıfzıssıhha mahallelerindeki çalışmaları inceleyen Belediye Başkanı Ali Korkut, ilçenin daha iyi bir görünüme kavuşması için çalıştıklarını söyledi. 

İlçe genelinde yoğun bir çalışma yürüttüklerini vurgulayan Korkut, şunları söyledi:

"Yeni yapılaşmaların sürdüğü alanlarımız var. Mevcut alanlarda tahribatlar oluşmuş. Yeni yolların asfalt, kaldırım, karo ve bordür çalışmalarını yapıyoruz. Eskimiş alanlarda tamirat veya yeniden yol çalışması yürütüyoruz. Ramazan nedeniyle biraz zor oluyor ancak çalışanlar için bunun sevabı ayrıdır. O bakımdan çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum ancak işlerin işçilik bakımından iyi olması da ihmal edilemez. Bunların da kontrolünü yapıyoruz."

Yakutiye'te altyapı çalışmaları

Yakutiye'te altyapı çalışmaları

Son Güncelleme: 23.06.2015 17:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.