30 Mart 2015 Pazartesi 18:12
Yardıma Muhtaç Aile'ye Mahalle Sakinleri Sahip Çıktı

Fevzi çakmak mahallesinde,  parkta yaşam mücadelesi veren aileyi fark eden Mahalle sakinleri Aileye sahip çıktılar.

 

Mahalle sakinleri adına açıklama yapan Dilber Özler; Parkta sahipsiz bir şekilde Ailenin kaldıklarını ve bu ailenin 3 gündür aç bir şekilde bu soğukta burada kaldıklarını ve kendilerinin yeni fark ettiklerini dile getirerek mahallece sahip çıktıklarını söyledi.

 

Açıklamasının devamında Özler; Karı ve kocanın özürlü olduğunu, 3 aylık bir çocukları ve 60 yaşlarında bir babaları olduğunu ve aile bireylerinin ne iş bulursalar yaptıklarını ve geçimlerini sağlamaya çalıştıklarını söyledi.  Hürriyet mahallesinde yaşayan bu ailenin, ev kiralarını ödeyemedikleri için, ev sahiplerinin kapıya attığını ve ev sahibinin Aileyi evden kovduğunu dile getiren Özler; Yaşanan bu acı durumu fark eder etmez kendi mahallerinde, hemen kalacak bir yer temin ederek, Mahalle çoğunluğunun yardımlarıyla eve eşya getirerek sahipsiz bu ailenin acılarını paylaştıklarını ve mahallenin yardımlarıyla yeni bir ev kurduklarını dile getirdi.

 

Mahalle sakinleri bu aileye sahip çıkacak yardım sever vatandaşlarımızı duyarlı olmaya davet etti.

yardima-muhtac-aile’ye-mahalle-sakinleri-sahip-cikti.jpgyardima-muhtac-aile’ye-mahalle-sakinleri-sahip-cikti-001.jpgyardima-muhtac-aile’ye-mahalle-sakinleri-sahip-cikti-002.jpgyardima-muhtac-aile’ye-mahalle-sakinleri-sahip-cikti-003.jpg

 

 

Son Güncelleme: 30.03.2015 21:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.