27 Mart 2017 Pazartesi 17:32
Yaşlılara Saygı Haftası Kutlandı

Bitlis Eren Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (MYO) Yaşlı Bakım Bölümü öğrencileri, "Yaşlılara Saygı Haftası" dolayısıyla program düzenledi.

MYO'nun konferans salonunda düzenlenen program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Programda konuşan Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Hatice Öntürk, yaşlılığın, hayatın çok özel bir dönemi olduğunu belirtti.

Öntürk, yaşlıların, dün ile bugün arasında köprü kuran, kültür ve değerlerin yarınlara taşınmasını sağlayan en değerli varlıklar olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir. Bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Yaşlı bakımı programının asil yürekli gençleri, sizler ülkemizin dört bir yanında yaşlılarımızın sağlıklı bir yaşam sürmesine katkı sağlayacaksınız. Manevi boyutu çok özel olan bu mesleği icra ederken hepinize başarı ve kolaylıklar diliyorum."

Program, öğrencilerin düzenlediği çeşitli etkinliklerin ardından "Serçe" adlı skecin sahnelenmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme: 27.03.2017 17:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.