11 Nisan 2016 Pazartesi 14:03
'Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları'

Erzurum AK Parti İl Teşkilatı tarafından, "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları" konulu toplantı düzenlendi.

Toplantıda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, önlerinde çok önemli bir sürecin olduğunu söyledi.

Bu sürecin ülkenin birlik ve beraberliği için çok önemli olduğunu belirten Doğan, şunları kaydetti:

"Ülkemiz için, çocuklarımız için birliğimiz ve beraberliğimiz için yeni anayasaya ihtiyacımız var. Her zaman söylediğimiz gibi bize dar gelen bir anayasa var. Bununla ilgili, terörle mücadele ile ilgili sizlerden tavsiyeler almaya geldik. Sizler bizler için çok önemlisiniz. Sizlerin bizlere vereceği tavsiyeler, yeni anayasada çok önemli olacak. Bu anlamda buradayız."

AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı da şimdiki dönemin mecliste çok önemli olduğunu dile getirdi.

Milletin desteğiyle tekrar tek başına iktidar olduklarını hatırlatan Ilıcalı, "Şimdi iktidarız, gece gündüz çalışıyoruz. En son Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'da söyledi. Vaatlerimizin yüzde 100'nü ve reformların da yüzde 70'ini gerçekleştirdik. Muhalefetin bütün engellemelerine rağmen her gün yeni bir yasa çıkıyor." diye konuştu.

Toplantıya, Eski AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı, AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Son Güncelleme: 11.04.2016 20:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.