31 Aralık 2016 Cumartesi 17:41
Yeni Yıla Doğru

Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, yeni yıl dolayısıyla mesaj yayımladı.

Orhan, mesajında, 2017 yılının başta ülkemiz olmak üzere tüm dünyada ve İslam coğrafyasında, sağlık, mutluluk, huzur ve kardeşlik duygularının pekiştiği, barışın egemen olduğu bir yıl olması temennisinde bulundu.

Hep birlikte yeni umutlara ve heyecanlara yelken açılacağını aktaran Orhan, şunları kaydetti:

"2016 yılı maalesef acılarla, hüzünlerle ve ihanetlerle anılacak bir yıl olacak. Ülkemiz 2016 yılında derin acılar, tarihinde görmediği alçaklık ve hainlikleri gördü. Bir yandan kahraman güvenlik güçlerimiz ülkemizin güneydoğusunda hain terör örgütüyle mücadele ederken, diğer yandan da çevremizi saran ateş çemberinde İslam coğrafyasının umut ve ümidi olarak mazlumların hayır duasını aldık. Geride bıraktığımız yılda, içte ve dışta hain odaklarla ve onların alçak işbirlikçileriyle, vatan haini FETÖ ve onun postallı satılmışlarıyla mücadele ettik. Yine malumunuz üzere yeni yılın ilk gününün Müslüman alemi için farklı bir ehemmiyeti bulunmaktadır. Bugün, alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz’in dünyaya teşrif buyurdukları, çocukluk ve gençlik yıllarını geçirdiği şehrin, Mekke'nin fethinin yıl dönümüdür. Bu duygu ve düşünceler ile her zaman Hakk'ın ve haklının yanında kenetlenen kıymetli Aziziyeli hemşehrilerimin her birinin yeni yılını kutluyor, ailenizle, sevdiklerinizle, huzurlu, barış, sıhhat ve afiyet içinde bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum."

Yeni Yıla Doğru

Son Güncelleme: 31.12.2016 17:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.