24 Ağustos 2015 Pazartesi 18:29
Yenilenen Kazım Karabekir Stadında ilk maç yapıldı

ERZURUM  - Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yenilenen Kazım Karabekir Stadı, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile Yeşil Bursa maçıyla görücüye çıktı.

İl Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Fuat Taşkesenligil, yaptığı açıklamada, tesisi ekipleri ve stat personelinin gayretli çalışmaları sonucu güzel bir konuma getirdiklerini belirtti.

Üstlenici firmanın alttan ısıtma sistemindeki yenileme çalışmalarının devam ettiğini bilgisini veren Taşkesenligil, "İnşallah bu çalışma bittiğinde, ilimizde kış sezonun da bile alttan ısıtma sistemi sayesinde stadımız yeşil kalacak ve deforme olmayacak" ifadelerini kullandı.

Mavi-Beyazlı ekibin teknik direktörü Besim Durmuş da saha zeminini beğendiklerini ifade ederek, Yeşil Bursa ile yaptıkları gece maçının güzel bir ortamda geçtiğini kaydetti.

Yenilenen Kazım Karabekir Stadında ilk maç yapıldı

Son Güncelleme: 24.08.2015 18:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.