16 Mart 2016 Çarşamba 14:48
Yolda Mahsur Kalan Vatandaşlar Kurtarıldı

Van'da, kar ve tipi nedeniyle kapanan yolda mahsur kalan 4 araçtaki 16 vatandaş, iki saatlik çalışmanın ardından kurtarıldı.

Kentte gece başlayan kar ve tipi dolayısıyla şehir merkezine 24 kilometre uzaklıktaki Gövelek ve Köşebaşı köyleri arasında, 4 araçtaki 16 vatandaş yolda mahsur kaldı.

Vatandaşların uğraşlarına rağmen bulundukları yerden çıkarılamayan araçlar, bölgeye ulaşan Van Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu bulundukları yerden çıkarıldı.

Mahsur kalan vatandaşlardan Murat Çelikbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, mart ayında kar yağışı beklemediklerini ve ani bastıran karın kendilerini şaşırttığını söyledi.

Köye giderken, yoğun tipi nedeniyle yolda iki saat mahsur kaldıklarını anlatan Çelikbaş, "Babam köyde rahatsızlanmış. Bizler de sabah köydeki babamı almak için yola çıktık ama yoğun kar ve tipi nedeniyle burada mahsur kaldık. Araçları saplandığı yerden çıkarmak için uğraştık ama çıkaramadık. Ekiplerden yardım istedik ve onların çabasıyla kurtulduk" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 16.03.2016 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.