19 Haziran 2017 Pazartesi 23:37
Yüksekova'da Aracın Dereye Yuvarlanması

- Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde aracın dereye yuvarlanması sonucu akıntıya kapılarak kaybolan bir kişinin daha cesedine ulaşıldı.

Bitlis Emniyet Müdürlüğü Polis Dalgıç ile Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekiplerince başlatılan çalışmalar sürdürülüyor.

Çalışmalarda akıntıya kapılarak kaybolan 4 yaşındaki Cemre Önal'ın da cesedine ulaşıldı. Ekipler, halen kayıp 7 yaşındaki Miraç Önal'ın cesedine ulaşmak için arama çalışmalarına devam ediyor.

Öte yandan, önceki gün Yüksekova Devlet Hastanesinde yapılan müdahalelere rağmen kurtarılmayan Banu (41) ile bugün cesedine ulaşılan Elif Önal'ın (50) cenazeleri, Hakkari Devlet Hastanesinden alınarak Döğgöl Mahallesi'ndeki aile mezarlığına defnedildi.

Aydın Önal'ın kullandığı otomobil, Yüksekova-Hakkari karayolunun 15'inci kilometresi Çakmak köyü mevkisinde Zap Deresi'ne yuvarlanmıştı.

Kazada yaralanan Banu Önal (41) kaldırıldığı Yüksekova Devlet Hastanesinde müdahalelere rağmen kurtarılamamış, araç sürücüsünün yanı sıra otomobilde bulunan aynı aileden Sevim (38), Nesibe (17) ve Samet Önal (12) ile Fazile Kurt (16) yaralanmıştı. Araçtaki Elife Önal ile 2 çocuk da akıntıya kapılmıştı.

Son Güncelleme: 19.06.2017 23:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.