22 Ocak 2016 Cuma 16:08
Yyü Dursun Odabaş Tıp Merkezinde 'Oryantasyon' Eğitimi

  Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Dursun Odabaş Tıp Merkezi'ndeki hemşirelere yönelik oryantasyon eğitimi verildi.

YYÜ Dursun Odabaş Tıp Merkezi Toplantı Salonu'nda, hemşirelere yönelik verilen oryantasyon eğitimi programı açılışında, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Tuncer ve Başhekim Doç. Dr. Cengiz Demir birer konuşma yaptı.

Konuşmalarının ardından YYÜ'nün 14 akademik ve idari personeli, yeni başlayan hemşirelere eğitim verdi.

Oryantasyon eğitiminde, 657-4B Devlet Memurları Kanunu, el hijyeni, hasta ve çalışan hakları, sağlık alanında kişiler arası iletişim, kan ve kan ürünleri, tıbbi atık ve hastane enfeksiyonlarından korunma yolları, yatağa bağımlı ve bağımsız hastalarda hemşirelik bakımı, sağlıkta kalite standartları eğitimi, hastaların hastaneye kabulü, taburcu edilmesi ve hemşirelik bakımı, otomasyon eğitimi, tıbbi demirbaş malzemelerin tanıtımı ve kullanımı gibi başlıklarda sunumlar yapıldı.

Eğitime, Hastane Başmüdürü Metin Günsan, başhekim yardımcıları, bölüm başkanları, akademisyenler, idari personel ve hemşireler katıldı.

Yyü Dursun Odabaş Tıp Merkezinde

Yyü Dursun Odabaş Tıp Merkezinde

Yyü Dursun Odabaş Tıp Merkezinde

Son Güncelleme: 23.01.2016 13:23
Anahtar Kelimeler:
YYÜOryantasyon Eğitimi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.