01 Mart 2017 Çarşamba 18:27
Yyü'de 'Bağımlı Olma, Sporla Özgür Ol' Etkinliği

 Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, bağımlılıkla mücadeleye dikkat çekmek için "Bağımlı olma, sporla özgür ol" etkinliği düzenledi.

Sağlıklı Yaşam ve Fiziksel Aktivite Topluluğu tarafından organize edilen etkinlik, Cengiz Andiç Kültür Merkezi'ndeki programla başladı.

Psikiyatrist Dr. Özgür Deniz Değer "Bağımlılıkla baş edebilme ve korunma yolları", Spor Hekimi Yrd. Doç. Dr. Şeyhmus Kaplan "Egzersizin sağlığa etkisi" ve Yrd. Doç. Dr. Funda Coşkun "Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivite" konularında sunumu yaptı.

Sunumların ardından salondaki topluluk üyeleri ile AMATEM'de tedavi görenlerin söyleşisinin ardından etkinlik, zumba, halk oyunları ve salsa gösterileriyle devam etti.

BEYSO Spor Salonu'nda AMATEM ve topluluk üyeleri arasında düzenlenen voleybol dostluk maçıyla sona eren etkinliğe, Rektör Vekili Prof. Dr. Murat Demirel, akademisyen, öğrenci ve AMATEM'de tedavi gören gençler katıldı.

Yyü'de

Yyü'de

Yyü'de

Son Güncelleme: 01.03.2017 18:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.