04 Nisan 2016 Pazartesi 17:53
Yyü'de Bin Fidan Toprakla Buluştu

 Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) kampüsünde, Ziraat Bankası Van Bölge Müdürlüğü katkılarıyla bin adet fidan dikildi.

Ziraat Bankası Van Bölge Yöneticiliği ve Van merkezdeki şubelerin katkılarıyla YYÜ'de 12 bin metrekarelik alana bin adet mavi ladin fidanı dikildi.

YYÜ Zeve yerleşkesinde gerçekleştirilen fidan dikim töreninde konuşan YYÜ Rektörü Prof. Dr. Peyami Battal, üniversitenin yeşillenmesiyle ilgili güzel bir etkinlik için toplandıklarını belirtti.

Rektör, Battal, "Buradaki ağaçların sponsorluğunu Ziraat Bankamız üslendi. Ziraat Bankamızın özellikle Van Bölge Başkanı öncülüğünde sponsorluğunu üstlendiği bu ağaçları bugün burada diktik. İnşallah bundan sonraki süreçte de benzer şekilde etkinlikler yapacaklarını ifade ediyor Sayın Başkanımız. Bu sebeple başkanımıza ve bütün kurum çalışanlarına teşekkür ediyoruz. Bu önemli bir işbirliğiydi. Almış oldukları ağaçları da buraya diktiğimizde kampüsümüzün girişini zaten şimdiden değiştirmiş oldu. Bundan sonraki süreçte de bunlar gelişip büyüdüğünde güzel bir Ziraat Bankası Ormanı olacak. Bunlar üniversitemizin de çehresini değiştirecek. Ben kendilerine tekrar teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Ercan Durmuş ise, Ziraat Bankası sosyal projelerinden birinin de ağaçlandırma projeleri olduğunu anımsattı.

Durmuş, şöyle dedi:

"Bizler de, tabi genel müdürlüğümüzün ve personelimizin katkısıyla bu projeyi gerçekleştirdik. Değerli hocamın gayretlerini bildiğimiz için biz de destek olmak istedik. Üniversitemiz için hayırlı olsun."

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, Prof. Dr. Ahmet Fayik Öner, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, Yeşil Alan Müdürü Gülçinay Başdoğan, akademisyen, öğrenci, YYÜ Genç Tema üyeleri ve Ziraat Bankası Van Merkez Şube Yöneticileri ile banka personeli katıldı.

Son Güncelleme: 04.04.2016 19:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.