22 Şubat 2016 Pazartesi 11:13
Yyü'de Önlük Giydirme Töreni Yapıldı

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Eczacılık Fakültesi öğrencilerine önlük giydirme töreni yapıldı.

Tören, Tıp Fakültesi Konferans Salonunda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasıyla başladı.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Peyami Battal, öğrencilere temiz beyaz önlüklerin giydirildiğini ifade ederek, mesleklerini temizlik ve berraklıkta devam ettirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Etkinliğin artık mutat hale geldiğini kaydeden Battal, "Biz size eczacılığın birinci adımı olan beyaz önlükleri giydiriyoruz. Biz size beyaz, temiz önlükler giydiriyoruz. Sizde mesleğinizi bu temizlikte ve berraklıkta, ahlaki değerlerin ön planda olduğu, nitelikli bir şekilde devam ettirin. Biz sizlere inanıyoruz bu konuda. Mesleğiniz çok önemli. Mesleğinizi kavramanız, öneminin farkına varmanız lazım. Eczacılığa ilk adımı attığınız önlük giyme töreni hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Musa Türker’in fakülteleri hakkında bilgi veren bir konuşmasının ardından önlük giyme törenine geçildi. Önlüklerin giydirilmesinin ardından hatıra fotoğrafı çekilmesi ile tören sona erdi.

Törene, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, dekanlar, yüksekokul müdürleri, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Son Güncelleme: 22.02.2016 16:18
Anahtar Kelimeler:
VanYYÜBeyaz önlük Giyme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.