08 Mart 2016 Salı 16:38
Yyü'de 'Toplumsal Cinsiyet Ve İstihdam' Paneli

Yüzüncü Yıl Üniversitesi (YYÜ) Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi, "Toplumsal Cinsiyet ve İstihdam" paneli organize etti.

YYÜ Prof. Dr. Cengiz Andiç Kültür Merkezinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen panelin oturum başkanlığını, Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Öğretim Görevlisi Sema Sancak yaptı.

Panelin açılış konuşmasını yapan Sancak, salonda bulunan kadınların gününü kutladı. Kadın Sorunları Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü hakkında bilgi veren Sancak, panelistlerin isimlerini okuyarak sunum yapmaları için sahneye davet etti.

Van TSO Kadın Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Semra Odabaşı, KOSGEP Destekler Birim Uzmanı Mehmet Ali Arvas ve Van TSO Avrupa Birliği Merkez Yöneticisi Kerem Oruç’un konuşmacı olarak katıldığı panel, öğrencilerden ilgi gördü.

Soruların yanıtlamasıyla son bulan panele YYÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ahmet Faik Öner, Prof. Dr. Murat Demirel, Prof. Dr. Ahmet Kazankaya, YYÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Yusuf Uzun, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Son Güncelleme: 08.03.2016 18:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.