28 Ocak 2018 Pazar 16:20
Erciş Gençlik Belediyespor’dan 13 göllü skor

Spor Toto BAL 1. Grupta mücadele veren Van’ın Erciş Gençlik Belediyespor Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Tatvan Gençlerbirliğispor’u 13-1 gibi rekor bir skorla mağlup etti.

Tatvan Şehir Stadında oynanan ve karşılaşmada rakibini ilk dakikalardan itibaren abluka altına alan Erciş Gençlik Belediyespor, ilk yarıyı rakibi karşısında 7-0 gibi bir sonuçla kapattı. İkinci yarıda da üstün oyununu sergileyen Erciş Gençlik Belediyespor, 6 gol daha bularak karşılaşmadan 13-1 gibi rekor bir skorla sahadan ayrıldı.

Karşılaşma sonucunda Erciş Gençlik Belediyespor futbolcularından Muhammed Onur Demir 7, Boabacar 4, Oktay Altınparmak ile Turan Üzen isimli futbolcular da rakip kaleye 1’er gol attı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.