30 Ocak 2018 Salı 11:23
Muradiye’nin yeni itfaiye binası hizmete girdi

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından Muradiye ilçesinde yaptırılan modern itfaiye binası hizmete girdi.

Yaklaşık 2 bin metrekarelik bir alana yapılan yeni itfaiye hizmet binasında, en az 4 itfaiye aracı için kapalı otopark, misafirhane, yemekhane, duş kabinleri bulunuyor. İtfaiye Amiri İzzet Avcı, yeni itfaiye binasının hizmete girmesi nedeniyle rahata kavuştuklarını belirtti. Yeni itfaiye binasının Muradiye ilçesi ve halkına hayırlı olmasını dileyen Avcı, "Uzun zamandır itfaiyemiz belediye binasının altında elverişsiz bir yerde hizmet veriyordu. Burada hem yoğunlaşan nüfus hem de araç parkının yetersiz kalması nedeniyle yeni bir itfaiye hizmet binasına ihtiyaç vardı. Hamdolsun hizmet binamız tamamladı. Artık itfaiye ekibimiz buradan hizmet verecek” dedi.

İtfaiyenin bir şehrin olmazsa olmazı olduğunu kaydeden İzzet Avcı, "Örnek bir itfaiye grup amirliği inşa edildi. İlçemizde yapılan her hizmetimizin örnek olmasını çok önemsiyoruz. İtfaiye binamız yoktu, bu geç kalınmış bir hizmetti. Yıllarca köhne bir yerde görev yaptık, bundan önceki belediye bize tuvaletleri kullanmayı bile yasaklamıştı. Yapımı tamamlandıktan sonra hemen taşındık. Yeni binamız ile itfaiye birimimiz daha modern bir şekilde halkımıza hizmet verecek. Devletimiz var olsun. Böyle bir hizmeti ilçemize kazandırdıkları için çok mutluyuz. Rabbim hayırlı hizmetlerde kullanmayı bizlere nasip etsin" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.