29 Ocak 2018 Pazartesi 11:45
Vanlı judocu gümüş madalyanın sahibi oldu

Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Judocusu Ejder Toktay, Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonasında 55 kiloda gümüş madalyanın sahibi oldu.

Türkiye Judo Federasyonu’nun 2018 yılı faaliyet programında yer alan ve Mersin Servet Tazegül Spor Salonunda 70 ilden 836 sporcunun milli takım kadrosuna girebilmek için mücadele ettiği Ümitler Türkiye Şampiyonasında, Van’ı 55 kiloda temsil eden Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Milli Judocusu Ejder Toktay, Türkiye ikincisi olarak gümüş madalyanın sahibi oldu. Van’a madalya ile döndükleri için mutlu olduklarını belirten Milli Judo Antrenörü Rakip Aslan; “Mersin’de düzenlenen Ümitler Türkiye Judo Şampiyonası; 494 erkek ve 342 kadın sporcunun çekişmeli mücadelesine sahne oldu. Şampiyonada ilimize Türkiye ikinciliği kazandırdığımız için çok mutluyuz. Van judo ailesi olarak altyapı çalışmalarımıza ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha ispatlamış olmanın gururunu yaşıyoruz. Vanlı judocularımızın başarıları ilk değil, son da olmayacaktır inşallah. İnşallah yıl içerisinde Van olarak daha büyük başarılara imza atmak için var gücümüzle çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam edeceğiz. Bizlere bu yolda destek veren başta Van Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, milli takımda ülkemizi temsil edecek olan bütün sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.