05 Mart 2018 Pazartesi 15:22
05 Mart 2018 Show TV Yayın Akışı Bugün TV'de Neler Var?

Sabah 07:30’da “Çocuktan Al Haberi” adlı renkli programın tekrar bölümü ile karşılaşacaksınız. Evrim Akın’un sunduğu yayında hem yarışmacıların heyecan dolu anlarına hem de miniklerin masum konuşmalarına tanıklık edebileceksiniz. 09:00’da “Zahide Yetiş’le” adlı sabah programı yayına geçecek. Sağlık, beslenme, diyet ve spor gibi daha akla gelebilecek pek çok konudaki yaşanmış gelişmelerden haberdar olabileceksiniz. 

Saatler 12:00’a geldiğinde, “Pelin Karahan’la Nefis Tarifler” adlı enfes lezzetlerin hazırlandığı program ile karşılaşacaksınız. Birbirinden lezzetli tariflerin yapıldığı programı izlerken hem güzel bir gün ortası geçirebilir hem de tarif defterlerinize yenilikçi tatlar kazandırabilirsiniz. 13:00’da “Gelin Evi” adlı programın yeni haftası başlıyor. Anadolu’nun farklı bölgesinden katılan 5 ayrı yarışması ilk olarak birbirleriyle tanışıyor ve ilk gelininin evinde güzel bir gün geçiriliyor.

15:00’da “Seda Sayan’la” adlı canlı yayın programı ile karşılaşacaksınız. Renkli show programına hafta içi her gün birbirinden farklı konuklar katılıyor ve eğlence dolu anlar yaşanmaya devam ediliyor. 18:45’de “Show Ana Haber” adlı akşam bülteni sizlerle olacak. Bülteni seyrederken sağlıktan yaşama, ekonomiden piyasaya kadar aklınıza gelebilecek pek çok konuda bilgi sahibi olabileceksiniz. 20:00’da “Çukur” adlı dizinin yepyeni bölümü ekranlardaki yerini alacak.

04 Mart Pazar Günü Show Tv Yayın akışı:

07:30

Çocuktan Al Haberi Tekrar

09:00

Zahide Yetiş'le Canlı

12:00

Pelin Karahan'la Nefis Tarifler Yeni Bölüm

13:00

Gelin Evi Yeni Bölüm

15:00

Seda Sayan'la 

18:45

Show Ana HaberCanlı

20:00

Çukur Yeni Bölüm

PAZARTESİ GECESİ

00:15

Gece Hattı Canlı

01:15

Yuvamdaki Düşman Tekrar

03:45

Seda Sayan'la Tekrar

05:30

Kalp Atışı Tekrar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.