09 Mart 2018 Cuma 19:37
14 Mart Çarşamba Şok Aktüel Ürünler Kataloğu

Çarşamba Günleri yeni kampanyalı ürünlerle reyonları dolduracak olan ŞOK MARKET BU HAFTA muhteşem fırsatlarla dolu dolu toplam 4 sayfa aktüeli ile karşımıza çıkıyor.İşte 14 Mart Şok Kataloğu ile bu hafta tüketiciye sunulacak fırsatlar nelerdir?

Şok 14 Mart Aktüel'de  büyük indirim avantajları ile markalara ait fırsat ürünleri tüm reyonları dolduracak ürün çeşitliliğine sahip Gıda Ürünlerinden,Tekstil Ürünlerine,Küçük Ev Aletlerinden,Mutfak Ürünlerine kadar dolu dolu hazırlanmış kampanyaların yanında yine Şok Market Şubelerinde yapacağınız 25 TL ve Üzeri alışverişlerde geçerli olacak indirimler,1 alana 1 bedava ve %50 indirimli ürünler yine Bu Hafta ŞOK Marketfırsatları arasında yer alıyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.