27 Şubat 2018 Salı 13:43
28 Şubat Şok Aktüel Ürünleri, 28 Şubat Şok Aktüel İndirim Kataloğu

 Her hafta yaptığı fırsatlarla kullanıcılarını sevindiren market bu hafta da tüketicileri sevindirecek. Bu haftanın en çok dikkat çeken ürünlerinden biri ise, Sinbo el mikseri. 5 kademeli hız ayarı, paslanmaz çelik çiftli çırpma aparatı, aksesuar çıkarma düğmesi, 350 W... Desenli granit fırın tepsisi ve kek kalıbı çeşitleri ise en çok tercih edilecek ürünlerden biri olacak. Peki bu hafta Şok markete neler geliyor? İşte aradığınız soruların yanıtı burada...

ŞOK ÜRÜNLERİ KALİTELİ Mİ?

Şok market internet sitesinde güvencesini şu sözlerle anlatıyor...

ŞOK Marketler T.A.Ş.’de Şok kalite çemberi, reyonlarda satışa sunulan ürünlerin satın almadan müşteri tarafından tüketilene kadar geçen tüm aşamalarda, müşteri memnuniyetine ve ürün güvenliğine odaklanarak hareket edilmesini amaçlamaktadır.
ŞOK Marketler T.A.Ş.’nin “Şok kalite çemberi” sürdürebilir kalite anlayışı içinde Avrupa Birliği’nin RAPEX (Hızlı Alarm Sistemi), izlenebilirlik, şeffaflık, risk analizi, sürekli araştırma ve bilimsel işbirliği ve tüketicinin bilinçlendirilmesi gibi entegre bir “Kalite ve Ürün Güvenliği yaklaşımı” üzerine kurulmuştur.

Kalite ve Ürün güvenliği sistemindeki gıda ürünleri “Tarladan Halka, gıda dışı ürünleri ise risk yönetimi ve izlenebilirliğe dayalı Ürün Güvenliği” prensibine dayalı olarak kontrol edilmektedir.

Sürekli eğitimlerle artan çalışan bilinci sayesinde, Türkiye’nin her noktasındaki mağazalarımızda hizmet standardizasyonu sağlanırken, yüksek kaliteli ürünler, uygun koşullarla siz müşterilerimize sunulmaktadır.

28 ŞUBAT ÇARŞAMBA ŞOK AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU

Son Güncelleme: 27.02.2018 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.