10 Mart 2018 Cumartesi 13:50
A101 Aktüel Ürünleri-22 Mart A101 Aktüel Ürünler Kataloğu

A101 aktüel ürün kataloglarında indirimler son gaz… A101 22 Mart 2018 aktüel ürün kataloğu yeni indirimlerinde bulunan detaylarda muhteşem fırsatlara sahip ve önemli kampanyaların bulunduğu ayrıntılar var. Sosyal medyayı kasıp kavuran indirimlere yakından bakalım.

A101 22 Mart 2018 aktüel ürün fırsatlarında bu hafta çok önemli pek çok fırsat sizlerle olacak. Belki de aylardır insanların beklediğini düşündüğümüz pek çok ürün 22 mart günü alıcısına sunulacak. Bu hususta incelemelerde daha detaylı bilgilere yer verdik. Yeni kataloglarda bir önceki haftaya göre daha etkin olarak adlandırılacak sayfalar sunan market; müşterisini ve takipçisini sevindirmesini iyi biliyor. Şimdi sizlerle daha detaylı bir inceleme için ürün incelemesine geçelim.

A101; market olarak zaten uygun fiyatın adresi… Bu hususta herkes hemen hemen hemfikir. Ancak bir başka husus ise bu perşembe günleri sunulan ürünler… A101 o kadar güzel bir konsept oluşturdu ki müşterilerini perşembe günleri mutlaka marketine davet ediyor. Hatta bunun için muhteşem fiyatlar sunuyor. Hatta bazı ürünlerde çok fazla indirime gitmese bile piyasaya göre zaten uygun sattığından ister istemez vazgeçilmez oluyor. Bu anlamda kaliteli ürünü uygun fiyata sunan bir başka market dahi bizce yok.

A101 aktüel, yani kısacası güncel sayfalarda ise bildiğiniz üzere 22 mart günü pek çok farklı ürün sunuluyor. Sosyal medyayı şimdiden heyecana sevk eden bu indirimlerin neler olduğunu ise haber yapmak gerekiyor. Bunun için sizlere biz incelemesini sunduk ve kendimizce 22 martı inceledik. Görüyoruz ki ciddi anlamda kaliteli ürünler ciddi anlamda indirimli olarak sunuluyor. Bu harika bir şey. Şimdi bu adından söz ettiren ürünlerin neler olduğuna daha yakından bakalım.

Samsung 55MU7350 55” UHD Smart Kavisli LED Tv

Singer Promise 1408 dikiş makinesi

Aprilla ATR-7003 kulak ve burun kıl alma makinesi

Aprilla AMg-6001 şarjlı bakım seti 5’i 1 Arada

Telefon priz tutucu

Kiwi KVC-4103 2’si1 Arada Cylclone elektrikli süpürge

Kaymaz taban saçaklı banyo halısı

Kaymaz taban saçaklı oval banyo halısı

LAV çay seti 12 parça

LAV şekerlik

LAV reçellik ve pek çok LAV ürünü…

Logitech M171 kablosuz Mouse

Logitech stereo hoparlör 1+1

Xiaomi Redmi Note 5A Prime cep telefonu

Black+Decker BDHR26K-TR kırıcı delici

Attlas misinalı çim biçme makinesi

Attlas tırpan

Attlas ağaç kesme motoru

Gıda ürünleri ve temizlik ürünleri

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.