04 Eylül 2023 Pazartesi 22:02
Ağrı’da deprem bölgesinde görev yapan personele teşekkür belgesi

Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Semra Birdal Ergün, Kahramanmaraş depremleri sonrası psiko-sosyal destek hizmetlerinde bulunan personele teşekkür belgesi verdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ekipleri, deprem bölgesindeki afetzedelerin deprem travmasını atlatması amacıyla çeşitli psikososyal destek çalışmaları yürütüyor. Bakanlık bünyesinde oluşturulan 794 kişilik ekip, 40 farklı noktada deprem korkusunun oluşturduğu olumsuz yaşam koşullarının neden olduğu stresle baş etmekte zorlanan bireyler için psikolojik terapi seansları düzenliyor. Ağrı Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşlarda çalışan personellerden oluşan ekipler de 15 gün ara ile Adıyaman’daki vatandaşlara yönelik psiko-sosyal destek veriyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, daha önce psiko-sosyal destek hizmetlerinde bulunan personele teşekkür belgesi göndermişti.

İl Müdürü Ergün, deprem bölgesinde görev yapan personelle bir araya gelerek bir süre sohbet edip teşekkür etti. Ergün, daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş’ın psiko-sosyal destek hizmetlerinde bulunan personele gönderdiği teşekkür belgelerini takdim etti.

Anahtar Kelimeler:
Semra Birdal ErgünAğrı
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.