15 Ağustos 2015 Cumartesi 16:41
Evde Bal Köpüğü Saç Rengi Elde Etme

Evde Bal Köpüğü Saç Rengi Elde Etme

BAL KÖPÜĞÜ SAÇ RENGİ NASIL YAPILIR?, PÜF NOKTALARI NELERDİR?, HANGİ BOYALAR KARIŞTIRILIR?, BAL KÖPÜĞÜ SAÇ RENGİ BOYA NUMARALARI NELEDİR?…

BU SORULARIN CEVABINI BU YAZIMIZDA SİZLER İÇİN DERLEDİK!…

Açık renkli bir saçınız var ise çok şanslısınız çünkü açık renkli saçlar da tek bayamada bile bal köpüğü rengi tutturulabilmekte.

Her dönem trend olan bal rengi saç modası özellikle bu yıl çok tutulan bir model oldu.Modayı yakından takip ediyorsanız ve bal köpüğü rengi saça sahip olmak istiyorsanız , uzman kuaförlerin deneyimlerini ve tavsiyelerini bu makalemizde sizler için hazırladık.

BAL KÖPÜĞÜ SAÇ NEDİR?

Bal köpüğü saç rengi kumral ve sarı renkleri arasında kalıyor. Sarı tonlara sahip olmak isteyen koyu tenli kadınlar için de en ideal ton! İstersen kuaförde istersen de evde bal köpüğü saç rengine kavuşabilirsin.

Evde Bal Köpüğü Saç Rengi Nasıl Yapılır

Saçlarınızda balköpüğü rengini elde etmek için bazı detaylar önemlidir.Bunlardan ilki, saç renginizin şu anki renginin ne olduğu ve hangi renk tonundan balköpüğü rengine geçmek istediğinizdir. Bal köpüğü renginin uyumlu olduğu ciltler,bronz,esmer ve buğday tenlerdir.Balköpüğü beyaz cilt tonlu bayanları azda olsa soluk gösterebilir.

Saç renginiz sarı tonlarında yada açık kumral gibi açık tonlarda ise ve saç renginiz biraz daha açık olmasını istiyorsanız Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının yarısı,  koleston 9.3 altın sarısı tüp boyasının yarısını ve içine  1 şişe %9 oksidan’ı karıştırıp bir boya elde etmeniz gerekir.İyice birbiri ile karıştırıp saçlarınızın uçlarından diplerine doğru hepsini boyamalısınız.Saç dipleri daha çabuk ve kolay açıldığından dip boyasını en sona bırakmanız daha etkili sonuç almanızı sağlar. 

Saçlarınız çok açık platin sarısı renginde ise, yine bu boya numaralarını ve markaları göz önüne alarak Loreal Casting 7.30 balköpüğü saç boyasının % 70′ ni ve  koleston 9.3 altın sarısı saç boyasının %40 ‘ni alıp birbiri ile karıştırmalısınız.

Saç renginiz kumral yada açık kahve renklerinde ise Koleston 9.3 altın sarısı saç boyası, Palette 8.65 Kahve Köpüğü %30 ve yine %9 oksidasyonu karıştırıp yine ilk olarak boyamaya saç uçlarından başlamalısınız.Uçları boyadıktan sonra 5-6 dakika bekleyin.Daha sonra tüm kalan boyayı aşağıdan yukarıya doğru tüm saçınıza yedirin.Yaklaşık 35-40 dakika bekleyin.

Eğer saç renginiz koyu renklerde ise, siyah, kızıl ve koyu kahve gibi evde kendinizin boyamanızı tavsiye etmiyoruz.Mutlaka bir kuaförde saçlarınızı boyatın.İlk uygulamada sonuç alamasanız da saçlarınızı ton ton açtırarak siyah saç renginizi ve koyu saç renginizi bal köpüğü saç rengine dönüştürebilirsiniz.

Yukarıdaki saç boyaları ve markaların boya oranları, daha önce uygulanan tecrübeler baz alınarak verilmiştir.

Ağrı Haberleri

Son Güncelleme: 13.07.2021 12:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
gönül 2018-06-28 15:28:56

Bu renkden istedim ama kuaför saçımı beyaz gibi bir renge boyamaya çalışmış saçlarım yandı mahvoldu bi de belimin altındaki saçı kısa kesim yapalım diyor kısa kesim dediği nerdeyse saç bırakmıycağı şekilde kesicek biraz uzayınca tekrar tekrar kesicekmiş o an adamın saçlarını da kökünden koparmak geldi içimden ücret falan vermedim üzerine bakım ürünlerimi de onlara aldırdım liquid keratin kullanarak şükür kestirme falan olmadan saçlarım düzeldi yanık falan kalmadı rahat boyanıyor hem de artık daha güçlü oldu sanırım saçlarım.

Avatar
Mahmut 2019-12-23 12:59:27

Güzel tarifler

Avatar
Emine 2019-07-02 16:07:37

Sacim cok acik kullu kumral bal

komugu etmek istiyorum

Avatar
Emine 2019-07-02 16:08:53

Sacim cok acik kullu kumral bal

komugu etmek istiyorum

Yok yesil gibi duruyo me yapmaliyim

Avatar
Sengul 2019-11-09 18:27:28

Saçlarım sarı ve beyaz tenliyim bal köpüğü yakışır mı birde hangi numaraları kullanmam gerekiyo

Avatar
Sengul 2019-11-09 18:27:46

Saçlarım sarı ve beyaz tenliyim bal köpüğü yakışır mı birde hangi numaraları kullanmam gerekiyo

Avatar
Ebru 2021-11-02 15:58:49

Açıcı kullanmadan koyu kumral saçıma bal köpüğü pallette 8.0 kullandım altın sarısı kahve karışımı bişey oldu tam bal köpüğü tekrar boyasam olur mu