14 Mayıs 2018 Pazartesi 16:44
Fanatik taraftar evini sarı kırmızı boyadı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde yaşayan fanatik Galatasaray taraftarı İbrahim Yılmaz, bağ evini ve bağdaki direkleri tuttuğu takımın renkleri olan sarı kırmızıya boyayarak şampiyonluğu beklemeye başladı.

Çocukluğundan bu yana Galatasaray’ı tuttuğunu belirten Sarıgöllü fanatik taraftar 40 yaşındaki İbrahim Yılmaz, "Ben, yıllardır Galatasaray’ı tutmaktayım. Bu yıl inşallah 21. Lig şampiyonluğumuzu kutlayacağız. Bu nedenle, bağ evimi ve üzüm bağıma yeni diktiğim 60 adet bağ direklerini sarı-kırmızı renklere boyadım. Bir haftalık çalışmam ile her yer sarı-kırmızı oldu. Sadece boya masrafım oldu. Bağ evimin ön yüzüne Galatasaray amblemi ve Atatürk resmini yaptım. Bağ evimin önüne de Galatasaray bayrağı diktim. Her şey Galatasaray için" dedi.

Sarı kırmızı renklere bürüdüğü bağ evinde ligin son maçı olan Göztepe- Galatasaray karşılaşmasını arkadaşlarıyla birlikte izleyerek şampiyonluğu bağda kutlayacaklarını kaydeden Yılmaz, Galatasaray’ın 21. şampiyonluğunun şimdiden hayırlı olmasını diledi.

Bağ evini ve bağ direklerini sarı-kırmızı renklere boyanmasının ardından çevrede oldukça dikkat çeken fanatik taraftarın bağ evi ve bağ direkleri görenlerin de dikkatini çekiyor.

(İHA)

Son Güncelleme: 23.06.2018 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.