27 Temmuz 2017 Perşembe 16:03
İznik Gölü Bir 'AİLE'yi Yuttu

Yenişehir'den İznik'e giden 4 kişilik aile İznik Gölü kıyısındaki Göllüce mevkinde sazlık alanda serinlemek için göle girdi. 4 kişiden 3'ünün cesedi çıkartılırken 14 yaşındaki kız çocuğuna ise, ulaşılamadı. Olay yerine Bursa'dan deniz polisi sevk edildi.

SERİNLEMEK İÇİN GÖLE GİRDİLER

Yenişehir'de yaşayan ve akraba olan Cemil Özdemir (43), eşi Aynur Özdemir (55) ile komşusu Zehra Kebapçı (26) ve Melike Kebapcı'yı (13) da yanlarına alarak İznik İlçesinde yaşayan akrabalarını ziyaret etti. Ardından 4 kişi serinlemek için Derbentaltı Mevkii'nde pikniğe gittiler. Öğle saatlerinde 'Dikkat akıntı vardır. Burada gölegirmek yasaktır' yazılı tabelanın da olduğu gölün sazlık ve bataklıktan oluşan bölümüne giren Cemil Özdemir,Aynur Özdemir, Zehra Kebapçı ve Melike Kebapçı kayboldu.


3 KİŞİNİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI

Olay, kendilerinden uzun süre haber alamayan yakınlarının Jandarmaya haber vermesi sonucu ortaya çıktı. Kısa sürede belirtilen yere gelen ekipler botla yaptıkları araştırmada Cemil Özdemir, Aynur Özdemir ve Zehra Kebapçı'nın cesetlerini sudan çıkartırken, Melike Kebapcı'ya ise ulaşılamadı. Gölde Melike Kebapçı'yı arama çalışmaları sürüyor.

Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Son Güncelleme: 27.07.2017 16:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.