01 Eylül 2018 Cumartesi 17:40
Ömer Faruk Tuncer Kimdir? Ömer Faruk Tuncer Nereli?

Kaymakam Ömer Faruk TUNCER Aslen Trabzon Çaykaralı olup Beyşehir Konya'da doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini Trabzon'da tamamlamıştır.

2004 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünde yüksek öğrenim hayatına başlamış ve 2009 yılında mezun olmuştur.

Aynı yıl açılan Kaymakamlık sınavını kazanarak mesleğe başlamıştır. Sırasıyla Rize İlinde Valilik Stajı, Trabzon Of İlçesinde Kaymakam Refikliği stajı ve Mülkiye Başmüfettişi İlker SERT'in nezaretinde teftiş stajını tamamladıktan sonra Rize İlinin Hemşin ve Çayeli İlçelerinde Kaymakam Vekilliği yapmış ve daha sonra 1 yıl süreyle Amerika Birleşik Devletlerinin Virginia Tech Üniversitesinde yabancı dil eğitimi almış ve aynı zamanda Amerikan idari sistemi üzerinde incelemelerde bulunmuş 2013 yılında Kaymakamlık kursunu bitirerek İyidere Kaymakamlığı yapıp 01.12.2016 tarihli kararname ile ilçemizdeki görevine atanmıştır. 

Evli olan Kaymakam Ömer Faruk TUNCER İngilizce bilmektedir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.