19 Şubat 2018 Pazartesi 13:41
Rüyada Fare Görmek Rüyada Fare Öldürdüğünü Görmek

Rüyada Fare Görmek

Rüyada fare görmek şerre davet olarak yorumlanır. Rüya sahibinin başına gelecek büyük maddi kayıpların yaşanacağına işaret eder.Rüyada fare görmek iş hayatınızda yaşanacak bir takım olumsuzlukların olacağını gösterir. Görmüş olduğunuz bu rüyada büyük ölçüde mal kaybı yaşayacağınız bilinmektedir.Rüya alimleri bu rüya hakkında hastalık, kaza, bela ve yaşanacak kayıplar olarak yorumlarda bulunmuşlardır.  Rüyada fare görmek kışkırtıcı bir kadını ifade eder. Rüyada feryat eden bir kadın ev soyan bir hırsızı ifade eder. Diğer rüya yorumlarında rüyada fare görmek rüya sahibine hastalık ve mal kaybının olacağının habercisi olarak verilir.

Rüyada Fare Öldürdüğünü Görmek

Rüyada fare öldürdüğünü görmek, kötü bir kadını yener. Rüyada fare öldürmek dedikoducu bir kadından kurtulacağınız anlamına da gelir. Rüyada fare öldürmek çevrenizde sizi takip eden kadın düşmana yorumlanır. Rüyasında bir fareyi avladığını gören kimse, bir kadına hile yapar veya onunla bir yerde yatar.

Rüyada Fare Yakaladığını Görmek

Rüyada fare yakaladığını görmek ahlaksız bir bayan tarafından yaşanacak olan sıkıntılara yorumlanır. Rüyada beyaz fareler gündüzü, siyah fareler ise geceyi ifade ederler. Bazı yorumculara göre de, fareler ev halkı ve çoluk çocuktur.

Rüyada Kuyruğu Kopmuş Fare Görmek

Rüyada farenin kuyruğunu kopmuş görmek rüya sahibinin çevresinde bulunan ahlaksız bir kadın olduğunun işaretidir. Bu rüya da rüya sahibine kötü niyetli olup küçük zararlar vermeye çalışan kimsenin olduğa delalet eder.

Rüyada Ölü Fare Görmek

Rüyada ölü fare görmek çevrede bulunan çok güçlü bir düşmanın olduğuna işaret eder. Rüyada ölü fare görmek çok güçlü ve gizli size düşmanlık eden bir yakınınızı temsil eder.Bu düşman sizi takip eden ve fırsat gözleyen olarak bilinir. Rüyada fare öldürmek ise düşmanınızdan gelecek olan zarardan kurtulacağınızı ifade eder.

Rüyada Eve Fare Girdiğini Görmek

Rüyada eve fare girdiğini görmek haneye fesat eden haneyi gözleyen çevrenizde olan düşmanların varlığını işaret eder. Rüyada eve fare girdiğini görmek bu düşmanın haneye dost görünerek sızdığına rüya sahibinde dikkatli olması için işaret veren bir rüyadır.

Rüyada Farenin Isırdığını Görmek

Rüyada fare ısırdığını görmek rüya sahibinin düşmanları tarafından zarar gördüğünü ve hayatında dikkat etmesi gereken durumlar olacağına delalet eder ve rüya sahibinin bu rüyada dikkatli ve temkinli olması gerekir.

Rüyada Bir Sürü Fare Görmek

 Rüyada bir sürü fare görmek, rızk demektir. Rüyada evinde farelerin oynaştığını gören kimsenin rızkı çoğalır.Bir kimse rüyasında; evinde pek çok fare görse, bu, o kimsenin evine hayırsız kadınların girmesini ifade eder. Bir kimse rüyasında; elbisesinde veya yatağında bir fare görürse; bu, işlerine karışan hayırsız bir kadını ifade eder. Bir kimse rüyasında; bir fare derisine rastladığını görürse, o kimsenin eline kötü bir kadından biraz mal geçer.

Rüyada Yavru Fare Görmek

Rüyada yavru fare görmek rüya sahibinin o yıl içerisinde tanışacağı iffetsiz ve namussuz bir kadın olacağına ve ondan zarar göreceğine işaret eder. Bu rüyanın görmenin manası size ahlaklı görünüp arkanızdan size zarar vermek isteyen kişinin olduğuna yorumlanır.

Rüyada Evde Fare Pisliği Görmek

Rüyada fare pisliği görmek rüya sahibine yapılan fitne fesatlık ve dedikoduların olduğu ve bunlardan dolayı zarar göreceğine ve sıkıntılı bir döneminde içinde yer alacağına yorumlanır. Rüyada yatağında fare pisliği gören biri o yıl kendisine yakışmayan biri ile evleneceğine işaret eder.

Rüyada Boğazından Fare Çıktığını Görmek

Rüyada boğazından fare çıktığını görmek rüya sahibinin hayırsız bir evlat sahibi olacağı ve bu evladından çok sıkıntı çekeceğine yorumlanır. Bazı yorumlarda ise bu rüya boğazından haram lokma geçeceğinin de işareti değildir.

Rüyada Fare Yediğini Görmek

Rüyada fare yediğini görmek rüya sahibinin düşmanlarına galip geleceğine işaret eder.Bu rüya fare ile ilgili yaptığımız yorumlarda en hayırlısıdır.Rüyada fare yemek haneye giren düşmanı da başınızdan def ettiğinize yorumlanır.

Rüyada Fare Yuvası Görmek

 Rüyada fare yuvası görmek Bir kimse rüyasında; farenin deliğinden çıktığını görürse o yerde nimet ve bereket az olur. Rüyada bir fareye malik olduğunu gören kimse, bir hizmetçi alır.

Rüyada Siyah Beyaz Fare Görmek

 Rüyada siyah beyaz fare görmek, gündüz ve geceyi ifade eder. Bir kimse gündüz uykusunda farelerin sabahtan akşama kadar durmadan gezindiklerini görürse; bu, rüya sahibinin ömrünün uzunluğunu ifade eder. Bir kimse rüyasında; farenin elbisesini kestiğini görürse; o kimsenin geçmiş ömrünü haber vermesini ifade eder. Rüyada fare görmek art niyetli bir kadına yada bir kadın tarafından sıkıntı yaşamaya, erkek ve kadın içinde sorunlara işarettir. Bir kimsenin rüyasında; bir farenin bir şeyi deldiğini görmesi, ev soyan bir hırsızı ifade eder. Bu da rüya sahibinin uyanık bulunmasını gerektirir.

Rüyada Fare Deliği Görmek

Rüyada fare deliği görmek, sapıkların eserlerine uymayı veya ağzı ifade eder. Rüyasında; delikten bir hayvan çıktığını gören kimsenin ağzından o hayvan değerinde bir söz çıkar.

Son Güncelleme: 01.09.2018 18:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sevcan 2019-12-25 05:37:07

Ruyamda bahçeye çıkarken karanlıkta ayağımda inanılmaz bir acı hissettim tam kapının eşiğinde ayamı hiç kaldırmadan ısıran şeyi ediyorum iki topuğumla sonra öldüğünü anlayınca ayaklarımızorla çektim fare ayaklarımın altını ısırmış çok korkmuşum 3 er tane dış izi olmuştu ayaklarım

Avatar
Sevcan 2019-12-25 05:40:12

Rüyamda çok büyük bir boğadan kaçıyorduk kızımla çok korkunçtu nereye kacsak geliyodu bi apartmanının girişindeydik kapıyı kapatmaya çalışsakta içeri girdi yanda küçük bir pencereden önce ben sonra kizim kaçtı ağaca çıkıp kurtulduk sonra ama çok korktuk