04 Eylül 2018 Salı 16:08
Rüyada Vesvese Görmek! Rüyada Vesvese Verdiğini Görmek

Rüyada vesvese görmek, düşünülenin aksine iş hayatınızda ve aile hayatınızda hayırlı olduğuna inanacağınız olayların yaşanacağına alamet eder. Rüyada vesvese görmek, kişinin uzun çalışmalar sonucunda yorgun düşen bedenini istirahat ederek yada tatile giderek dinlendireceğini delalet eder. Rüyada vesvese görmek, kişinin stres atıp, kafasını dağıtacağı sosyal aktivitelerde görev alacağına yorulur. Rüyada vesvese görmek, musibet ve kötülüklerin hane içinden uzak duracağına, sıkıntıların, sorunların bir bir üstesinden gelinip hayatın normale döneceğine yorulur. Kişinin sıkıcı giden hayatını daha eğlenceli yaşamak için yeni alışkanlıklar edineceğine yorumlanır. Değer verdiği insanlar ile çok güzel vakit geçirerek mutlu olacağına, kalben feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada Vesvese Görmek

Rüyada vesvese görmek, rüya sahibinin günden güne maddi durumunun iyiye gideceğine ve kazancını artırarak yeni yatırımlarda bulunacağına işaret eder. Rüya sahibinin disiplinli ve çalışkan olması hayatı boyunca her konuda kazançlı ve haklı çıkacağına delalet eder. Allah’ın verdiği gücü ve zekayı doğru yerlerde kullanarak nimetlerinden fazlası ile yararlanacağına yorulur. Kişinin sağlığında ve gençliğinde çok çalışacağına, ileri ki yaşlarında ise bu çalışmanın hakkını rahat bir yaşam ile ödüllendireceğini işarettir. Rüya sahibinin elde ettiği zaferlere, başarılara karşı kendini birazda olsa şımartacağına ve moral tatiline çıkacağına yorumlanır. Kişinin seyahat sırasında farklı ülkeler ve insanlar göreceğine, eğlenceli bir tatil yaşayacağına yorulur. Aynı zamanda kişinin ailesine olan bağlılığı ve düşkünlüğü ile çevresi tarafından takdir göreceğine yorumlanır.

Rüyada Vesvese Yaptığını Görmek

Rüyada vesvese yaptığını görmek, rüya sahibinin yeteneklerini göstereceği ve adından söz ettireceği fırsatları yakalayacağına işaret eder. Uzun zamandır kafaları karıştıran endişelerin yerini feraha bırakacağına ve yaşanan üzüntülerin hayırlı haberler ile unutulacağına delalet eder. Kişinin karşısına güveneceği ve birlikte yola çıkma isteği duyacağı kişiler çıkacağına yorumlanır. Aynı zamanda kişinin yaşanacak bir takım olayları kafasında fazla büyütüp, sanki ciddi bir sorunmuş gibi çevreye yansıtacağına işaret eder.

Rüyada Vesvese Yapan Birini Görmek

Rüyada vesvese yapan birini görmek, rüya sahibinin çevresindeki kişilere karşı şüpheli bakışlar sergileyeceğine yorumlanır. Bu durum daha çok kişinin çaresizliğine ve yalnızlığına işaret eder. Kişinin kafasındaki asılsız olayların etkisinden kurtulmak için psikolog desteği alacağına ve mekan değişikliği yapacağına yorumlanır.

Rüyada Vesveseye Düştüğünü Görmek

Rüyada vesveseye düştüğünü görmek, kişinin hayatını yaşadığı bir takım olaylar neticesinde sil baştan değiştirip, yepyeni bir sayfa açacağına yorumlanır. Kişinin kötü geçmişini geride bırakarak tövbe edeceğine delalet eder. Kişinin yeni hayatında maddi, manevi destek göreceği yeni kişiler ile tanışacağını, hayatının tamamen değişeceğine yorulur.

Rüyada Şeytanın Vesvese Verdiğini Görmek

Rüyada şeytanın vesvese verdiğini görmek, rüya sahibinin zaaflarının karşısında yenik düşeceğine ve dini iradesinin çok zayıf olacağına delalet eder. Rüya sahibinin yanlış yollara saparak günah işleyeceğine ve Allah’ın yolundan şaşıp, şeytanın yoluna kulluk edeceğine alamet eder.

Rüyada Namaz Kılarken Vesvese Görmek

Rüyada namaz kılarken vesvese görmek, kişinin dini inançlarını en doğru şekilde yerine getireceğine ve dünya zenginliklerine karşı tok gözlü olup her haline şükredeceğine işaret eder. Kişinin maneviyatını her şeyin üstünde göreceğine delalet eder. Kişinin ibadetini özgürce yerine getireceğine ve zaman zaman hayır duası alacağına, hoş sohbet içinde olacağına yorumlanır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Berk 2019-08-31 06:20:01

Rüyamda namaz kılıyordum. Kıblemin yönünü uyandıgımda araştırdım Güney batı yonuneydı tabi rüyada iken bilmiyorum ve 3cü veyahut 4 cü rekatta cok zotlandım ve ayakta saga sola selam vererek namazı mı bozdum anlamı nedir.?