07 Eylül 2018 Cuma 14:09
Türkiye'deki Ünlülerin Hiç Bilinmeyen Tuhaf Alışkanlıkları

Keyifle izlediğimiz ve şarkılarını severek dinlediğimiz ünlülerin bu yönlerini biliyor muydunuz? Hayatlarıyla bize örnek olan ünlülerin, kimi play station tutkunu, kiminin ise tek rakam korkusu var..

Acun Ilıcalı

Rakiplerini yendikten sonra çektiği videolarla sık sık gündeme gelen Acun Ilıcalı, tam bir play station tutkunu.

Hülya Avşar

Hülya Avşar, planlama konusunda herkesi cebinden çıkaracak kadar dakik. Planlarına sadık kalmak ve geç kalmamak için saatini 5 dakika ileri alıyor. Avşar, ayrıca uzun el ve ayak tırnaklarından hiç hoşlanmıyor.

Gülben Ergen

Gülben Ergen satın aldığı ve hediye gelen bütün takılarını tekrar düzenlemesini tekrar yapıyor.

Ata Demirer

Ata Demirer tam bir güvercin hastası. Bizzat ilgilendiği farklı cinslerde güvercinleri var.

Beyazıt Öztürk

Beyazıt Öztürk fasılları çok seviyor. Öyle ki evine fasıl ekibi getirtip, kendine özel fasıl düzenliyor.

Sezen Aksu

Tarzı ve yaptığı eserlerle ne kadar orijinal bir karaktere sahip olduğunu gösteren Sezen Aksu, misafirlikte de farkını ortaya koyuyor. Misafirliğe giderken yününü ve şişini yanında götürüyor.

Mustafa Sandal

Mustafa Sandal ise tam bir saat tutkunu. Sandal'ın büyük bir saat koleksiyonu var. Ancak ünlü popçu geçtiğimiz günlerde maddi sıkıntıdan dolayı bir kısmını satışa çıkarmıştı.

Kadir İnanır

Kadir İnanır, genel olarak sevilen hayvanların yanı sıra kurbağaları çok seviyor. Evinin bir odasını sadece kurbağa figürlü objelere ayırıyor.

Seren Serengil

Seren Serengil'in köpeklere olan düşkünlüğünü artık bilmeyen yok. Gittiği her yere köpeklerini de götüren Serengil'in, onlara sadece porselen tabakta servis yaptırdığını biliyor muydunuz?

Bülent Ersoy

Yalnız kalmak ilgili takıntıları olan Bülent Ersoy'un arası tek rakamlarla bozuk. Oda numarasından tutun da araba plakasına kadar tek rakamlara dikkat ediyor.

Teoman

Çocuk ruhunu asla kaybetmeyen Teoman'ın oldukça geniş bir çizgi roman koleksiyonu var.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.