11 Ocak 2021 Pazartesi 17:13
Yenilikçi Sevgililer Günü Hediyeleri ile Klişeleri Yıkın

Hepimiz hediye konusunda aşırı yaratıcı değiliz ve bütçemiz de kısıtlı. Fakat Muhiku’nun dopdolu içeriklerle hazırladığı 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri aşkımızı en güzel şekilde ifade edebilmemizi sağlıyor. Bunu yaparken de oldukça uygun fiyatlara hayatımızın her alanında kullanabileceğimiz şık ve işlevsel ürünler sunuyor. Yani sevgilinize anlık mutluluk veren içi boş bir hediye değil, her zaman severek kullanabileceği ürünler armağan etmiş oluyorsunuz.

Muhiku’nun 14 Şubat’a özel olarak hazırladığı Sevgililer Günü koleksiyonu deneyim odaklı oluşuyla dikkat çekiyor. Kutularda Güney Amerika ve Afrika kıtalarında yetişen egzotik kahvelere, farklı kültürlerin parçası haline gelen bitki çaylarına, mutlulukla kesinlikle bir ilgisi olan lezzetli çikolatalara, yetişkinlere özel boyama kitaplarına, aromaterapi mumlarına, hobi kitlerine yani uzun süreler boyunca yaşanan deneyimin akılda kalacağı ürünlere yer veriliyor.

Erkek sevgiliye ne alacağını bilemeyenler için Muhiku tam bir kurtarıcı! Yalnızca sevgilinize değil ağabeyinize, babanıza, erkek kankanıza da özel günlerde buradan bir kutu alabilirsiniz. İçerisinde tıraş kolonyası, şık defter ve kalem, çorap, kahve, kupa gibi günlük kullanıma uygun ürünlerin yer aldığı setler sevdiklerinizi mutlu etmeyi başaracaktır. Üstelik Muhiku’da hazır setlerin içerisine ilginizi çeken, karşınızdaki kişinin beğeneceğini düşündüğünüz farklı hediyelikler de ekleyebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde sevgilinizden uzakta olacaksanız bunu da dert etmenize gerek yok. Güvenle alışverişinizi yaparken son adımda hediye notunuzu da yazabilir ve kutunuzu doğrudan sevgilinizin kapısına gönderebilirsiniz. Böylece yan yana olamasanız da kalplerinizin birlikte attığını en romantik hediyelerle göstermiş olacaksınız.

Hediye Kutusu Seçenekleri ile Özel Günleri Taçlandırın!

Hediye kutusu fikri her geçen gün daha fazla kişinin favori sürprizi haline geliyor. Kendi kendimize bir kutu hazırlamak istediğimizde konsept belirlemek, birbiriyle uyumlu gözükecek ürünleri toplamak, dış kutu, not kartı ve dolgu malzemesini satın almak, bunların hepsini düzgün bir şekilde bir araya getirmek ve sevdiklerimize ulaştırmak çok zor ve masraflı. Muhiku ise hediye kutusu seçeneklerini oldukça uygun bir fiyata sunuyor ve size kalan gayet eğlenceli bir şekilde istediğiniz konseptteki kutuyu ya da ürünleri seçip siparişinizi vermek oluyor. Üstelik Muhiku’daki alışverişlerinizde hediye notunu da düşünmenize gerek yok! Kalbinizden dökülen sözleri siparişinizi tamamlamadan önce hediye notu kısmına girererek kutunuzun manevi değerini daha da arttırabilirsiniz.

Muhiku’nun hazır konsept hediye kutularını sitede satışa sunulduğu haliyle satın alabileceğiniz gibi dilerseniz bu kutuların içine eklemeler de yapabilirsiniz. Hatta bu kutulardan ilham alarak tamamen sıfırdan kendi kutunuzu da hazırlayabilirsiniz. Bu hizmeti kullandığınızda sitede sunulan birbirinden farklı hediyelik kategorilerinden seçim yaparak kutunuzu hazırlayabilirsiniz.

Kendi hediye kutusunu hazırlamak isteyenlere yardımcı olabilecek birkaç fikir verelim. Örneğin okuldan arkadaşınıza doğum günü hediyesi göndermek istediğinizde küçük bir bütçeyle de harikalar yaratabilirsiniz. Kutunuzun içerisine bir paket filtre kahve, arkadaşınızın hoşuna gidebilecek bir kupa, kupayla uyumlu bardak altlığı, küçük bir not defteri ve kalemle zorlu çalışma gecelerine eşlik edecek güzel bir hediye kutusu oluşturabilirsiniz.

Diğer bir örneğimizde ise daha yüksek bütçeli bir kutu fikri verelim. Örneğin eşinize evlilik yıl dönümü için bir set oluşturmak istediniz. Buradaki seçenekleriniz arasında lezzetli çikolatalar, tıraş kolonyası, cep mendili, çorap, özel kutusunda kalem ve deri görünümlü defter, deri kartlık gibi erkeğe yönelik ürünler bulunuyor. Kadınlara ise ilgisini çekebilecek bir kitap, Türk kahvesi seviyorsa kahve ve fincan takımı, kahve keyfine eşlik edecek aromatik mum, çikolata, bitki yetiştirme deneyimi, fular gibi ürünler tercih edebilirsiniz. Her ne kadar yüksek bütçe demiş olsak da bu hediyelerin hepsini rakiplerinin aksine Muhiku’da oldukça uygun fiyatlara alacaksınız.

Muhiku’yla Hediye Seçmek Keyfe Dönüşüyor

Hediyeleşme kültürünü çok daha eğleneceli bir seviyeye çıkaran Muhiku, müşterilerine yalnızca bir konuda yardımcı olmuyor aynı zamanda ilham veriyor ve mutluluk dağıtıyor. İnsanların çevresindeki kişileri mutlu edebilmesi için önce kendi mutluluğunu gözetmesi gerektiğine inanan ekip bu hediye kutularını kendinize de alabileceğinizi her fırsatta vurguluyor. Özellikle de zorlu geçen 2020 senesinde insanlar evde kalıp fiziksel sağlıklarını korumaya çalışsalar da bu süreç psikolojik anlamda oldukça yorucu ve zorlayıcıydı.

Muhiku, 2020 senesinde çıkardığı Kendine Vakit Ayır Kutusu’yla evde dolu dolu vakit geçirebilmemizi sağlayan ürünleri bir araya getirdi. Doğayla temasımızın azaldığı düşüncesiyle fesleğen yetiştirme deneyimi, evde huzurla vakit geçirmenize yardımcı olacak aromaterapi mumu, sevdiklerinizle online da olsa sanki karşı karşıyaymış gibi sohbete eşlik edecek çay ve kahve, size başka kapılar açacak bir adet kitap bu dönemde kendimize armağan edebileceğimiz en güzel hediyeydi.

Muhiku’nun renkli hediye dünyasının sunduğu tek avantaj her bütçeye uygun işlevsel hediye kutuları sunması da değil. Eğer unutkanlığınızla tanınıyorsanız Muhiku’nun sunduğu özel kuryeyle aynı gün ücretsiz teslimat hizmeti de sizi mutlu edecektir. Bu hizmetten yararlanmak için siparişinizi herhangi bir iş gününde, öğlen 12’den önce vermiş olmanız ve adresin İstanbul içinde kuryenin dağıtım ağındaki bir bölgede olması gerekiyor. Göndereceğiniz adres İstanbul içerisinde değilse kutunuz yine hızlıca hazırlanacak ve 69 TL üzeri alışverişlerinizde ek ücret alınmaksızın kargoya verilecek.

Son Güncelleme: 11.01.2021 17:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.