22 Şubat 2018 Perşembe 21:23
Birlik ve beraberlik vurgusu

Alevi Kültür Dernekleri Adıyaman Şubesinin ev sahipliğinde Karapınar Cemevi’nde düzenlenen programda birlik ve beraberlik mesajları verilerek lokma ikram edildi.

Karapınar Cemevi’nde düzenlenen lokma programına Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Jandarma Komutanı Ercan Atasoy, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Uslu, Ziraat Odası Başkanı Salih Şahan, Adıyaman Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, dernek başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği programda konuşan Adıyaman Alevi Kültür Dernekleri Başkanı Rıza Tanrıverdi, programda emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyledi. Daha sonra konuşan Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı ise “Biz hangi inançtan olursak olalım, hangi mezhepten olursak olalım, hangi kimliğe sahip olursak olalım birliğimizi ve beraberliğimizi muhafaza ettiğimiz sürece yürekler bir attığı sürece, bir yumruk gibi hareket ettiğimiz sürece bize ne yedi düvelin gücü yeter ne de yetmiş yedi düvelin gücü yeter. Adıyaman’da, hiçbir ayrı ve gayrı gözetilmeden bu Afrin harekatında, Kıbrıs harekatında olduğu gibi aynı o günlerdeki gibi askerlik şubesine gidip ‘Ben de askere gitmek istiyorum’ diyen sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah sizlerden razı olsun. İşte yüreklerimiz bu memleket için atıyor, kalbimiz bu vatan için çarpıyor. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Alevi Dedesi Garip Bozkurt’un yaptığı dualar sonrası katılımcılara lokma ikram edildi.

Son Güncelleme: 05.02.2019 21:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.