19 Ağustos 2021 Perşembe 12:02
Ağrı Valisi'nden Şehit Ailelerine Ziyaret

Ağrı Valisi Dr. Osman Varol, bir dizi inceleme dolayısıyla bulunduğu Çatalipaşa Köyünde şehit ailelerini ziyaret etmeyi ihmal etmedi.

Her fırsatta şehitlerin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini ziyaret eden Vali Dr. Osman Varol, Çatalipaşa Köyünde ikamet eden Şehit aileleriyle bir araya geldi.

1993 yılında Çatalipaşa köyünde şehit olan kahramanlarımız Nurettin Dursun, Aslan Dursun ve Nihat Bozkurt ile 2017 yılında Doğubayazıt’ta çıkan çatışmada şehit olan kahramanlarımız Cemal Budak ve Yunus Budak’ın ailelerini evlerinde ziyaret eden Vali Varol, Devletimizin her zaman şehit ailelerinin yanında olduğunu ifade etti.

Kahraman şehitlerimizin bizlere emaneti olan aileleri ile hasbihal ederek bir araya geldiği çocuklarımızla yakinen ilgilenip onlara çeşitli hediyeler veren Valimiz Dr. Osman Varol, vatanı ve milleti uğruna en kıymetli varlıkları olan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle andı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.