18 Eylül 2020 Cuma 03:20
Ağrı Yasta! Teğmen Harun ASLAN Irak'ta Şehit oldu

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde PKK'lı teröristlerin havanlı taciz ateşi sonucu şehit düşen 2 asker, düzenlenen törenin ardından memleketlerine uğurlandı.

23. Piyade Tümen Komutanlığındaki törende, şehit piyade Teğmen Harun Aslan ve şehit Piyade Uzman Çavuş Gökhan Kılınç'ın Türk bayrağına sarılı naaşları katafalka konuldu, saygı duruşunda bulunuldu, şehitlerin öz geçmişi okundu ve dua edildi.

Şehit Arslan ve Kılınç'ın naaşları, helallik alınmasının ardından silah arkadaşlarının omuzlarında ambulansa kadar taşındı. Şehitlerin cenazesi, daha sonra ambulansla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı'na götürüldü. Şehitlerden Aslan'ın cenazesi Ağrı'ya, Kılınç'ınki de Mersin'e yollandı.

Törene Şırnak Vali Vekili Tunahan Efendioğlu, 23 Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral İdris Acartürk, Jandarma Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Tekin Aktemur ve silah arkadaşları katıldı.

Irak'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca akşam saatlerinde yapılan havanlı taciz ateşinde 2 asker şehit olmuş 1 asker de yaralanmıştı.

Şehit Harun Aslan'ın Ailesine Acı Haber Ulaştı!

Ağrı Merkez Gazi Mahallesinde yaşayan Şehit Harun Aslan'ın ailesine acı haber verildi.

Şehit Harun Aslan'ın Fevzi Çakmak Mahallesi Eski Muhtarı Merhum Şamil Aslan'ın torunu ve Fuat Aslan'ın oğlu olduğu öğrenildi.


Ağrılı Şehit Harun Arslan'ın naaşı, gece Şırnak'taki 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda basın kapalı yapılacak törenle Ağrıya uğurlanacak Şehidin naaşının saat 4 sularında Ağrı Ahmedi

Hani Havaalanında olması bekleniyor. 

Son Güncelleme: 18.09.2020 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
tekin 2020-09-18 08:36:32

Allah rahmet etsin rabbim ailesine sabırlar versin

Avatar
Ömer 2020-09-18 10:40:04

Eski mahallemizin değerli bir ailesinin kişilikli ve ahlaklı evladıydı. Kendisi nişanlıymış düğün için gün sayıyorlarmış. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. Ailesine ve nişanlısına sabırlar versin.