18 Eylül 2020 Cuma 09:52
Şehit Piyade Teğmen Harun Aslan Ağrı'ya getirildi

Ağrı, şehidini karşıladı

IRAK'ın kuzeyindeki Haftanin bölgesinde düzenlenen Pençe- Kaplan operasyonunda PKK'lı teröristlerin havanlı saldırısı sonucu şehit olan Piyade Teğmen Harun Aslan'ın (27) cenazesi, memleketi Ağrı'ya getirildi.

Şırnak 23'üncü Piyade Tümen Komutanlığı'nda düzenlenen törenin ardından şehit Piyade Teğmen Harun Aslan'ın cenazesi, memleketi Ağrı'ya gönderildi.

Şehit asker için Ahmed-i Hani Havalimanı'nda saat 05.00'te karşılama töreni düzenlendi. Törene, Ağrı Valisi Osman Varol, Belediye Başkanı Savcı Sayan, İl Emniyet Müdürü Nihat Özen, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Çimen, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Turgut ile şehit Aslan'ın yakınları katıldı.

Şehidin Naaşı Ulu Cami'den Uğurlanacak

Piyade Teğmen Harun Aslan'ın özgeçmişinin okunduğu törenin ardından şehit askerin Türk bayrağına sarılı cenazesi, hastane morguna götürüldü.

Şehit Piyade Teğmen Aslan, Ulu Cami'de cuma namazının ardından kılınacak cenaze namazı sonrası son yolculuğuna uğurlanarak Ağrı Şehitliğinde defnedilecek.

Son Güncelleme: 18.09.2020 10:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ömer 2020-09-18 10:34:23

Eski mahallemizdendi. Kendisi çok edepli ahlaklı bir gençti. Allah, kendisine rahmetiyle muamele buyursun. Anne ve babasına sabrı cemil ihsan eylesin.

Avatar
Fırat Uçar 2020-09-18 11:14:02

RABBIM mekanini Cennet eylesin,Ailesina sabir genislik ihsan eylesin,aminnn

Avatar
Hüseyin Bektaş Doğan 2020-09-18 11:17:01

Allah şehidimize rahmet eylesin mekanı cennet olsun, terörist domuzları ve desdekliyenlerini, onlara yurt içi ve yurt dışında göz yumup kudurmalarına sebep olanlarıda kahr eylesin Amin