15 Temmuz 2021 Perşembe 20:42
AİÇÜ’de 15 Temmuz Şehitleri Anısına Fidan Dikildi

AİÇÜ’de, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında AK Parti Ağrı İl Başkanlığı’nın da katkısıyla fidan dikimi yapıldı. Sosyal mesafe ve maske kurallarına uygun gerçekleştirilen etkinliğe Ağrı Valisi Dr. Osman VAROL, Ağrı eski Valisi Musa IŞIN, Ağrı Belediye Başkanı Savcı SAYAN, AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, AK Parti Ağrı İl Başkanı Halil ÖZYOLCU, il protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

15 Temmuz’da yaşananları unutturmayacaklarını belirten AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. Abdulhalik KARABULUT, FETÖ/PDY terör örgütünün gerçekleştirdiği hain silahı darbe girişimine karşı koyarken şehit olan 251 vatan evladının anısına fidan diktiklerini söyledi.

Fidan dikim töreni sonrası etkinler kapsamında merkezi yerleşkede 15 Temmuz şehitleri anısına saygı yürüyüşü gerçekleştirildi.

Son Güncelleme: 15.07.2021 20:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.